Vinbergs Emballage Aktiebolag

Hallands län

Information

Vinbergs Emballage Aktiebolag är en verksamhet som finns i Falkenberg. I Vinbergs Emballage Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Leif Arne Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrman, Karl Gunnar Yngve som är född 1944 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vinbergs Emballage Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Vinbergs Emballage Aktiebolag på telefon 0346-19180.

Bolaget skall idka träemballagetillverkning och tillverkning av fritidsmöbler samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vinbergs Emballage Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Vinbergs Emballage Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Vinbergs Emballage Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Vinbergs Emballage Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vinbergs Emballage Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vinbergs Emballage Aktiebolag har 556362-8402 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.