Per Persson Lego Elektronik Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Per Persson Lego Elektronik Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Falkenberg här finns det många olika Aktiebolag. Per Persson Lego Elektronik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Falkenberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Per Persson Lego Elektronik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556364-3476.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0346-97515 alternativt besöka eller skicka post till Per Persson Lego Elektronik Aktiebolag på följande adress Agerör Henriksgård 121, 311 91, Falkenberg.

Per Persson Lego Elektronik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Per Persson Lego Elektronik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Persson, Birgit Yvonne som är född 1952 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konstruktion och försäljning av elektroniska produkter, företrädesvis spänningsomvandlare avsedda för fritids- och lantbrukssektorn, jämte därmed förenlig verksamhet.