Hebergs Köpcenter Aktiebolag

Hallands län

Information

Hebergs Köpcenter Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Hebergs Köpcenter Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hebergs Köpcenter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Hebergs Köpcenter Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1989-08-08. Men sedan 1989-01-01 så har Hebergs Köpcenter Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Falkers v. 10, 311 96, Heberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hebergs Köpcenter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-51270.

Falkenberg arbetar för att bolag som Hebergs Köpcenter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hebergs Köpcenter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, fastigheter, värdepapper förmedla fastigheter, förvalta och bruka lantbruk, konsultationer vad gäller affärsverksamhet typ etablering av butiker. och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hebergs Köpcenter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Axel Otto Sigvard -Johansson, Eva Monica Marianne.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hebergs Köpcenter Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Axel Otto Sigvard som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Monica Marianne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Olof Gunnar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sven Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hebergs Köpcenter Aktiebolag är 556365-5785.