Tidermans Hyrmec AB

Hallands län

Information

556372-7808 är organisationsnummer för bolaget Tidermans Hyrmec AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tidermans Hyrmec AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som Tidermans Hyrmec AB finns i.

Tidermans Hyrmec AB har varit registrerat sedan 1989-12-14 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tidermans Hyrmec AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Tidermans Hyrmec AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tidermans Hyrmec AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tidermans Hyrmec AB så kan ni göra det på telefon genom 0346-10563 eller genom brev på följande adress:
Tångv. 3, 311 32, Falkenberg

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva uthyrning, reparation samt försäljning av maskiner till byggbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tidermans Hyrmec AB och det är Christensen, Torben Porsborg som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Almkvist, Sune Ingvar som är född 1941 och har titeln Suppleant, Hellstrand, Leif Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Bäckstrand, Per Veine Tommy som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Hellstrands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Bäckstrands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor