Segerfalken AB

Hallands län

Information

Segerfalken AB är ett bolag som finns i Falkenberg. I Segerfalken AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Bengt Ragnar Artur som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Birgitta Marie-Louise som är född 1946 och har titeln Suppleant, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Segerfalken AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Segerfalken AB på telefon 0346-10018.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom restaurangbranschen, bygg- och anläggningsarbete samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Segerfalken AB av bolagstypen Aktiebolag.

Segerfalken AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Segerfalken AB innehar ej F-skattsedel och Segerfalken AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-05-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Segerfalken AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Segerfalken AB har 556373-7096 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.