Morups Träindustri Aktiebolag

Hallands län

Information

Morups Träindustri Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Morups Träindustri Aktiebolag finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Morups Träindustri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Morups Träindustri Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Morups Träindustri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Torsåsen 122, 311 91, Falkenberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0346-714370.

Falkenberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Morups Träindustri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Morups Träindustri Aktiebolag har idag 556381-4614 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Ulf Arne Lennart -Thorstensson, Jan Erik Tomas Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Morups Träindustri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av fönster, träinredning, legotillverkning, förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Morups Träindustri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thorstensson, Jan Erik Tomas som är född 1958 och har titeln VD, Thorstensson, Jan Erik Tomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulf Arne Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Okdahl, Berne Gilbert som är född 1941 och har titeln Revisor, Okdahl Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .