Bröderna Larsson i Långås Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Bröderna Larsson i Långås Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Bröderna Larsson i Långås Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bröderna Larsson i Långås Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bröderna Larsson i Långås Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-01-03. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där företaget finns i jobbar för att företag som Bröderna Larsson i Långås Aktiebolag ska trivas.

Bröderna Larsson i Långås Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Falkenberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lantbruk, åkerirörelse och entreprenadverksamhet med maskingrävare ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bröderna Larsson i Långås Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Bröderna Larsson i Långås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Bröderna Larsson i Långås Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-93144.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Jan Rickard -Larsson, Karl Axel.

De som är på något sätt har med Bröderna Larsson i Långås Aktiebolag är Larsson, Karl Axel som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Jan Rickard som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanmark, Eva Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Carl Henrik som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Bröderna Larsson i Långås Aktiebolag har 556384-1138 som sitt organisationsnummer.