Triad Brand- & Säkerhet AB

Hallands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet med inriktning på brandskydd, krishantering och övrig säkerhetsrådgivning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Triad Brand- & Säkerhet AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Triad Brand- & Säkerhet AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1990-01-03 så skapades Triad Brand- & Säkerhet AB och företaget är har F-skattsedel Triad Brand- & Säkerhet AB har haft det sedan 1994-01-01.

Triad Brand- & Säkerhet AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-05-29

556384-1732 är organisationsnummret för företaget som finns i Falkenberg.

Just nu är Triad Brand- & Säkerhet AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Triad Brand- & Säkerhet AB så går det att nå dem via telefon på 0346-82448 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Triad Brand- & Säkerhet AB är Karlsson, Leif Inge som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ann Majvor Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Johansson, Claes Tomas som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .