Förvaltnings AB Skrea Strand

Hallands län

Information

Förvaltnings AB Skrea Strand är en verksamhet som finns i Falkenberg. I Förvaltnings AB Skrea Strand finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Olof Christer som är född 1953 och har titeln Revisor, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Förvaltnings AB Skrea Strand så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Förvaltnings AB Skrea Strand på telefon 0346-87770.

Bolaget skall bedriva företagsekonomisk rådgivning och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Förvaltnings AB Skrea Strand av bolagstypen Aktiebolag.

Förvaltnings AB Skrea Strand är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Förvaltnings AB Skrea Strand innehar ej F-skattsedel och Förvaltnings AB Skrea Strand är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Förvaltnings AB Skrea Strand så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Förvaltnings AB Skrea Strand har 556384-3365 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.