Lars å Anders Maskin Aktiebolag (Maskinstation)

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenad, uthyrning av, och körning med maskiner inom lantbruk och skog, bedriva handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lars å Anders Maskin Aktiebolag (Maskinstation) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Lars å Anders Maskin Aktiebolag (Maskinstation) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1990-02-27 så skapades Lars å Anders Maskin Aktiebolag (Maskinstation) och företaget är har F-skattsedel Lars å Anders Maskin Aktiebolag (Maskinstation) har haft det sedan 1994-01-01.

Lars å Anders Maskin Aktiebolag (Maskinstation) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556386-8172 är organisationsnummret för företaget som finns i Falkenberg.

Just nu är Lars å Anders Maskin Aktiebolag (Maskinstation) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Lars å Anders Maskin Aktiebolag (Maskinstation) så går det att nå dem via telefon på 0346-40755 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lars å Anders Maskin Aktiebolag (Maskinstation) är Johansson, Mats Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Inger Barbro som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Lars Ingvar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Catrin Ann-Charlott som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor, .