Öhman Konsult Aktiebolag

Hallands län

Information

Öhman Konsult Aktiebolag är ett företag som finns i Falkenberg. I Öhman Konsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Öhman, Johan Folke som är född 1939 och har titeln VD, Öhman, Johan Folke som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Birgit Maria som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Johan Peter som är född 1969 och har titeln Suppleant, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Öhman Konsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Öhman Konsult Aktiebolag på telefon 0346-10502.

Bolaget skall driva konsult- och utvecklingsverksamhet inom i huvudsak energibranschen, äga och förvalta fast och lös egendom samt aktier och andelar i företag samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Öhman Konsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Öhman Konsult Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Öhman Konsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Öhman Konsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Öhman Konsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Öhman, Birgit Maria -Öhman, Johan Folke

Öhman Konsult Aktiebolag har 556395-0806 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.