Hallands Turistcenter Aktiebolag

Hallands län

Information

Hallands Turistcenter Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Hallands Turistcenter Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hallands Turistcenter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Hallands Turistcenter Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1990-05-23. Men sedan 1991-01-01 så har Hallands Turistcenter Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Dan Anderssons v. 10, 311 40, Falkenberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hallands Turistcenter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-82900.

Falkenberg arbetar för att verksamheter som Hallands Turistcenter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hallands Turistcenter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva tjänster inom turistnäringen såsom förmedling av stugor, resor, konferenser, köp, förvaltning och försäljning av fritidshus jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hallands Turistcenter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hallands Turistcenter Aktiebolag och det är följande personer, Lundin, Kjell Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Vivianne Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Svensson, Marie Helene som är född 1971 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hallands Turistcenter Aktiebolag är 556396-8162.