Gekås Ullared AB

Hallands län

Information

Gekås Ullared AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Gekås Ullared AB finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gekås Ullared AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Gekås Ullared AB har haft sedan 1994-01-01. Gekås Ullared AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Gekås Ullared AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Danska v. 13, 310 60, Ullared men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0346-37500.

Falkenberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Gekås Ullared AB Privat, ej börsnoterat.

Gekås Ullared AB har idag 556399-0877 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Gekås Ullared AB

Bolaget skall bedriva varuhusrörelse, innefattande handel med skinn- och konfektionsvaror, textilier, hus- och hemartiklar, bil- och båttillbehör och leksaker, samt därmed förenlig verksamhet.

I Gekås Ullared AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lennerhov, Ulf Willy Boris som är född 1955 och har titeln VD, Lennerhov, Ulf Willy Boris som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Öjerklint, Kaj Ulf Morgan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bäck, Bo Anders Torbjörn som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Grell, Göran Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Else Marie som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantKarlsson, Leif Thomas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallberg, Jan Håkan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Jan Erik som är född 1962 och har titeln RevisorAronsson, Per Håkan som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.