Helén på Torsåsen AB

Hallands län

Information

Helén på Torsåsen AB är ett bolag som finns i Falkenberg. I Helén på Torsåsen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Helén Rose-Marie som är född 1953 och har titeln VD, Andersson, Helén Rose-Marie som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Rune Morgan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fors Johnsson, Åsa Sig Brit som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ekstrand, Mats Greger som är född 1966 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Helén på Torsåsen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Helén på Torsåsen AB på telefon 0340-34234.

Bolaget ska bedriva tillhandahållande av events, föreläsningar, konsulttjänster inom lednings- och företagsrådgivning, styrelseuppdrag samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Helén på Torsåsen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Helén på Torsåsen AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Helén på Torsåsen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Helén på Torsåsen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Helén på Torsåsen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Helén Rose-Marie -Andersson, Rune Morgan

Helén på Torsåsen AB har 556399-7229 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.