Skräcksbackens Gård Aktiebolag

Hallands län

Information

Skräcksbackens Gård Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Skräcksbackens Gård Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Skräcksbackens Gård Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Skräcksbackens Gård Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1990-08-16.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skräcksbackens Gård Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Falkenberg arbetar för att verksamheter som Skräcksbackens Gård Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skräcksbackens Gård Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skräcksbackens Gård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skräcksbackens Gård Aktiebolag och det är följande personer, Tovek, Inge Gösta Evert som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Liss Olof Epton som är född 1947 och har titeln Suppleant, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skräcksbackens Gård Aktiebolag är 556400-9123.