Totalkonsult i Falkenberg Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bestå av projektering, installation och försäljning av värme- och ventilationsanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Totalkonsult i Falkenberg Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Totalkonsult i Falkenberg Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1990-08-13 så skapades Totalkonsult i Falkenberg Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Totalkonsult i Falkenberg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Totalkonsult i Falkenberg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556402-1375 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Falkenberg.

Just nu är Totalkonsult i Falkenberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Totalkonsult i Falkenberg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0346-81420 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Bengt Heimer -Klintbom Andersson, Yvonne Elisabeth

Följande personer är på något sätt aktiva inom Totalkonsult i Falkenberg Aktiebolag är Andersson, Bengt Heimer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Klintbom Andersson, Yvonne Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Christer Viking som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .