Br. Oscarssons Bygg Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Br. Oscarssons Bygg Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Br. Oscarssons Bygg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Br. Oscarssons Bygg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Br. Oscarssons Bygg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-08-27. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Br. Oscarssons Bygg Aktiebolag ska trivas.

Br. Oscarssons Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka byggentreprenad och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Br. Oscarssons Bygg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Br. Oscarssons Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Br. Oscarssons Bygg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-53186.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Br. Oscarssons Bygg Aktiebolag är Oskarsson, Tord Olof Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Oskarsson, Bengt Olof Morgan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Sven Olof Rune som är född 1932 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Br. Oscarssons Bygg Aktiebolag har 556404-1100 som sitt organisationsnummer.