Kornarps Skogsservice Aktiebolag

Hallands län

Information

Kornarps Skogsservice Aktiebolag är ett bolag som finns i Falkenberg. I Kornarps Skogsservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Jan-David som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Siv Karin Anita som är född 1958 och har titeln Suppleant, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisorn i Ullared AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kornarps Skogsservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kornarps Skogsservice Aktiebolag på telefon 0346-60432.

Bolaget skall idka skogsavverkning, virkestransporter, handel med värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kornarps Skogsservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kornarps Skogsservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kornarps Skogsservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-04-19 och Kornarps Skogsservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kornarps Skogsservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kornarps Skogsservice Aktiebolag har 556408-5305 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.