Aktiebolaget Falkenbergs Taktäckning

Hallands län

Information

Bolaget skall utföra beläggningsarbeten av tak samt snickeriarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Falkenbergs Taktäckning vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Aktiebolaget Falkenbergs Taktäckning en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1990-11-21 så skapades Aktiebolaget Falkenbergs Taktäckning och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Falkenbergs Taktäckning har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Falkenbergs Taktäckning är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556411-7637 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Falkenberg.

Just nu är Aktiebolaget Falkenbergs Taktäckning Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Falkenbergs Taktäckning så går det att nå dem via telefon på 0346-50008 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Falkenbergs Taktäckning är Jönsson, David Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Evy Solbritt Anita som är född 1952 och har titeln Suppleant, Andersson, Kurt Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Lagesson, Lars Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, Hallandsrevisorn AB som är född och har titeln Revisor.