Söndregårds lantbruk Aktiebolag

Hallands län

Information

Söndregårds lantbruk Aktiebolag är ett företag som finns i Falkenberg. I Söndregårds lantbruk Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Bengt Erland Hjalmar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gulli Ulla Katarina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Söndregårds lantbruk Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Söndregårds lantbruk Aktiebolag på telefon 0346-43015.

Bolaget skall idka lantbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Söndregårds lantbruk Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Söndregårds lantbruk Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Söndregårds lantbruk Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Söndregårds lantbruk Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Söndregårds lantbruk Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Söndregårds lantbruk Aktiebolag har 556415-8748 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.