Turnétjänst i Falkenberg Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Turnétjänst i Falkenberg Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Falkenberg här finns det många olika Aktiebolag. Turnétjänst i Falkenberg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Falkenberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Turnétjänst i Falkenberg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556417-2871.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 077-1170000 alternativt besöka eller skicka post till Turnétjänst i Falkenberg Aktiebolag på följande adress Skreav. 7, 311 44, Falkenberg.

Turnétjänst i Falkenberg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Turnétjänst i Falkenberg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Gösta Lars-Olof som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Andersson, Jan Peter som är född 1962 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva uthyrning av fordon och musikinstrument, samt idka därmed förenlig verksamhet.