Aktiebolaget Gert Nilsson & Söner

Hallands län

Information

Aktiebolaget Gert Nilsson & Söner är ett av många verksamheter som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Gert Nilsson & Söner finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Gert Nilsson & Söner är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Gert Nilsson & Söner som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1991-02-20. Men sedan 1991-01-01 så har Aktiebolaget Gert Nilsson & Söner varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ålyckev. 13, 310 63, Älvsered. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Gert Nilsson & Söner så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-31077.

Falkenberg arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Gert Nilsson & Söner ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Gert Nilsson & Söner. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva taxirörelse, traktorgrävning, godstransport, handel med grus och vvs-artiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Gert Nilsson & Söner är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nilsson, Nils Gert Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Gert Nilsson & Söner och det är följande personer, Nilsson, Nils Gert som är född 1940 och har titeln VD, Nilsson, Nils Gert som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Tomas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ulf Joakim som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ulla Astrid Kristina som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Revisor.Revisorn i Ullared AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Gert Nilsson & Söner är 556420-6216.