Hönryds Kvarn Aktiebolag

Hallands län

Information

Hönryds Kvarn Aktiebolag är en verksamhet som finns i Falkenberg. I Hönryds Kvarn Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Nils Anders Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Gert Sune som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Hans Enar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jan Kenneth som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Hönryds Kvarn Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hönryds Kvarn Aktiebolag på telefon 0346-94182.

Bolaget skall idka handel med lantbruksprodukter, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hönryds Kvarn Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hönryds Kvarn Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hönryds Kvarn Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hönryds Kvarn Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hönryds Kvarn Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Hans Enar -Nilsson, Jan Kenneth -Nilsson, Nils Anders Håkan

Hönryds Kvarn Aktiebolag har 556421-9284 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.