Halmstads Mäklarbyrå Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Halmstads Mäklarbyrå Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Halmstads Mäklarbyrå Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1991-04-30 så skapades Halmstads Mäklarbyrå Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Halmstads Mäklarbyrå Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Halmstads Mäklarbyrå Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556425-1436 är organisationsnummret för bolaget som finns i Falkenberg.

Just nu är Halmstads Mäklarbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Halmstads Mäklarbyrå Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-188020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Bäckström, Nils Evert -Gudmundsson Andersson, Gerd Anette

Följande personer är på något sätt aktiva inom Halmstads Mäklarbyrå Aktiebolag är Gudmundsson Andersson, Gerd Anette som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckström, Nils Evert som är född 1970 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .