Broby Lantbruk Aktiebolag

Hallands län

Information

Broby Lantbruk Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Broby Lantbruk Aktiebolag finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Broby Lantbruk Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Broby Lantbruk Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Broby Lantbruk Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Broby Lantbruk Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Svartrå Broby 105, 310 60, Ullared men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Falkenberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Broby Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Broby Lantbruk Aktiebolag har idag 556429-8452 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Broby Lantbruk Aktiebolag

Bolaget skall idka lantbruk samt därmed förenlig verksamhet.

I Broby Lantbruk Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Kent Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Sven Roger Christian som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Kerstin Birgitta som är född 1936 och har titeln Suppleant, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Revisor, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorn i Ullared AB som är född och har titeln RevisorViskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .