SVETSTRANS I ÄTRAN Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och SVETSTRANS I ÄTRAN Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SVETSTRANS I ÄTRAN Aktiebolag är ett av dem. Statusen för SVETSTRANS I ÄTRAN Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

SVETSTRANS I ÄTRAN Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-09-25. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SVETSTRANS I ÄTRAN Aktiebolag ska trivas.

SVETSTRANS I ÄTRAN Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SVETSTRANS I ÄTRAN Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är SVETSTRANS I ÄTRAN Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med SVETSTRANS I ÄTRAN Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5411639.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med SVETSTRANS I ÄTRAN Aktiebolag är Svensson, Arne Henry Tommy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Tommy Christian som är född 1970 och har titeln Suppleant, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisorn i Ullared AB som är född och har titeln Revisor, .

SVETSTRANS I ÄTRAN Aktiebolag har 556432-3417 som sitt organisationsnummer.