V-TAB Falkenberg AB

Hallands län

Information

V-TAB Falkenberg AB är ett av många verksamheter som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som V-TAB Falkenberg AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

V-TAB Falkenberg AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

V-TAB Falkenberg AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1991-09-12. Men sedan 1992-01-01 så har V-TAB Falkenberg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Oktanv. 4, 311 33, Falkenberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på V-TAB Falkenberg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-29750.

Falkenberg arbetar för att verksamheter som V-TAB Falkenberg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för V-TAB Falkenberg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva tryckerirörelse och reklambyråverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för V-TAB Falkenberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till V-TAB Falkenberg AB och det är följande personer, Schumacher, Peder som är född 1961 och har titeln VD, Schumacher, Peder som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Pia Marie-Louise som är född 1959 och har titeln Suppleant, Olsson Svärdström, Birgitta Helen som är född 1962 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för V-TAB Falkenberg AB är 556432-9042.