Lilljohns Aktiebolag

Hallands län

Information

556435-6136 är organisationsnummer för företaget Lilljohns Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lilljohns Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som Lilljohns Aktiebolag finns i.

Lilljohns Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-10-24 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2010-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lilljohns Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Lilljohns Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lilljohns Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lilljohns Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0346-18070 eller genom brev på följande adress:
Faurås Lilljohns 210, 311 94, Falkenberg

Bolaget skall bedriva lantbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lilljohns Aktiebolag och det är Johansson, Sven Torbjörn Elias som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kerstin Elisabet som är född 1961 och har titeln Suppleant, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisorn i Ullared AB som är född och har titeln Revisor,