Träffpunkten i Hjortsberg Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Träffpunkten i Hjortsberg Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Falkenberg här finns det många olika Aktiebolag. Träffpunkten i Hjortsberg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Falkenberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Träffpunkten i Hjortsberg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556441-1055.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0346-17840 alternativt besöka eller skicka post till Träffpunkten i Hjortsberg Aktiebolag på följande adress Hjortv. 1, 311 41, Falkenberg.

Träffpunkten i Hjortsberg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Träffpunkten i Hjortsberg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Eva Elisabet som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva kioskverksamhet samt handel med bensin, livsmedel, biltillbehör, vara ombud för AB Tipstjänst och Svenska Penninglotteriet AB samt upplåta plats för bankautomat, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.