Mats Persson i Falkenberg Aktiebolag

Hallands län

Information

Mats Persson i Falkenberg Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Mats Persson i Falkenberg Aktiebolag finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mats Persson i Falkenberg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Mats Persson i Falkenberg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Mats Persson i Falkenberg Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mats Persson i Falkenberg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bankg. 1, 441 30, Alingsås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Falkenberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mats Persson i Falkenberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Mats Persson i Falkenberg Aktiebolag har idag 556441-8795 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Hartman, Anna Camilla Magdalena -Persson, Carl Bertil Marcus -Persson, Carl Peter Mikael är den som för stunden ansvarar för Mats Persson i Falkenberg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena hotell, restaurang och fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Mats Persson i Falkenberg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hartman, Anna Camilla Magdalena som är född 1973 och har titeln Extern firmatecknare, Persson, Carl Bertil Marcus som är född 1978 och har titeln Extern firmatecknare, Persson, Carl Peter Mikael som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Persson, Mats Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lena Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Carl Henrik som är född 1965 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .