Anders Westin Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriversamhet, förvaltning av värdepapper samt bedriva blomsterhandel samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anders Westin Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Anders Westin Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1992-02-06 så skapades Anders Westin Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Anders Westin Aktiebolag har haft det sedan 2002-05-02.

Anders Westin Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556442-8984 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Falkenberg.

Just nu är Anders Westin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Anders Westin Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-3773700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anders Westin Aktiebolag är Westin, Jan Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Westin, John Adrian Nicolai som är född 1981 och har titeln Suppleant, Johansson, Kjell Ove som är född 1946 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .