AVITESSE Aktiebolag

Hallands län

Information

AVITESSE Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där AVITESSE Aktiebolag finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. AVITESSE Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket AVITESSE Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. AVITESSE Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till AVITESSE Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Betongv. 3, 311 32, Falkenberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0346-10535.

Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är AVITESSE Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

AVITESSE Aktiebolag har idag 556451-2688 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för AVITESSE Aktiebolag

Bolaget skall tillverka, köpa och sälja kemikalier, tvätt-disk- rengörings- och hygienprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I AVITESSE Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Reinert, Noomi Marianne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Reinert, Kurt Lennart som är född 1939 och har titeln Suppleant, Gabre, Lars Johan som är född 1963 och har titeln Revisor, Företagsrevision Sjuhärad AB som är född och har titeln Revisor, .