Långasands Fastighets Aktiebolag

Hallands län

Information

556458-7581 är organisationsnummer för bolaget Långasands Fastighets Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Långasands Fastighets Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som Långasands Fastighets Aktiebolag finns i.

Långasands Fastighets Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-12-15 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Långasands Fastighets Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Långasands Fastighets Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Långasands Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Brenner, Vanja Doris Juliana -Nilsson, Kaj Bertil Gunder Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Långasands Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0346-43300 eller genom brev på följande adress:
Einars v. 10, 311 96, Heberg

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva uthyrningsverksamhet och tomtrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Långasands Fastighets Aktiebolag och det är Nilsson, Kaj Bertil Gunder som är född 1943 och har titeln VD, Brenner, Vanja Doris Juliana som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kaj Bertil Gunder som är född 1943 och har titeln Suppleant, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisor, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,