CYNKRON KONSULT Aktiebolag

Hallands län

Information

556465-1502 är organisationsnummer för företaget CYNKRON KONSULT Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CYNKRON KONSULT Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som CYNKRON KONSULT Aktiebolag finns i.

CYNKRON KONSULT Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-03-31 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för CYNKRON KONSULT Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

CYNKRON KONSULT Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CYNKRON KONSULT Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nilsson-Lundman, Bernt Åke

Vill ni komma i kontakt med CYNKRON KONSULT Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-126400 eller genom brev på följande adress:
Bredg. 2, 302 45, Halmstad

Bolaget skall bedriva handel med maskiner till mekaniska verkstadsindustrin, finansiering- och konsultverksamhet mot mekaniska verkstadsindustrin - bolaget skall ej bedriva sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller i lag om kreditrörelse - samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CYNKRON KONSULT Aktiebolag och det är Nilsson-Lundman, Bernt Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åström, Bengt Sture som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson-Lundman, Gunni Annita som är född 1946 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven Christer som är född 1948 och har titeln Revisor,