Blomstergruvan Försäljning i Ullared AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Blomstergruvan Försäljning i Ullared AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Blomstergruvan Försäljning i Ullared AB är ett av dem. Statusen för Blomstergruvan Försäljning i Ullared AB är att Bolaget är aktivt.

Blomstergruvan Försäljning i Ullared AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-06-30. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Blomstergruvan Försäljning i Ullared AB ska trivas.

Blomstergruvan Försäljning i Ullared AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med blommor, blomstertillbehör, trädgårdsartiklar, papper, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blomstergruvan Försäljning i Ullared AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Blomstergruvan Försäljning i Ullared AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Blomstergruvan Försäljning i Ullared AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-261127.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Blomstergruvan Försäljning i Ullared AB är Odqvist, Roger Lars Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Mari Elsa som är född 1962 och har titeln Suppleant, Helgesson, Benny Agne Tomas som är född 1963 och har titeln Revisor, Refima Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Blomstergruvan Försäljning i Ullared AB har 556466-2111 som sitt organisationsnummer.