Blandinvest AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Blandinvest AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Falkenberg här finns det många olika Aktiebolag. Blandinvest AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Falkenberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Blandinvest AB är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556475-1658.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-6635346 alternativt besöka eller skicka post till Blandinvest AB på följande adress Elofs v. 5, 311 72, Falkenberg.

Blandinvest AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Blandinvest AB så sitter följande personer i styrelsen: , Larsson, Maj-Lis Ingegerd som är född 1950 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper, aktiehandel, optionshandel, handel med obligationer och andra finansiella instrument, samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva konsultation inom företagsledning, marknadsföring, samt teknisk utveckling företrädesvis inom animalieproduktion och entreprenadverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, fastigheter och därmed förenlig verksamhet.