KAPAB Skogstjänst i Ullared Aktiebolag

Hallands län

Information

KAPAB Skogstjänst i Ullared Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där KAPAB Skogstjänst i Ullared Aktiebolag finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. KAPAB Skogstjänst i Ullared Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket KAPAB Skogstjänst i Ullared Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. KAPAB Skogstjänst i Ullared Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till KAPAB Skogstjänst i Ullared Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Källsjö 108, 310 60, Ullared men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0340-91373.

Falkenberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är KAPAB Skogstjänst i Ullared Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

KAPAB Skogstjänst i Ullared Aktiebolag har idag 556483-6939 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för KAPAB Skogstjänst i Ullared Aktiebolag

Bolaget skall bedriva skogsavverkning samt därmed förenlig verksamhet.

I KAPAB Skogstjänst i Ullared Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Anders Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Marie Ann-Louise som är född 1965 och har titeln Suppleant, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor, .