LAWONI AB

Hallands län

Information

LAWONI AB är ett företag som finns i Falkenberg. I LAWONI AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wolfhagen, Lars Niklas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Wolfhagen, Ingela Carolina som är född 1978 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LAWONI AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LAWONI AB på telefon 076-7809991.

Bolaget skall bedriva ekonomikonsultationer till företag och privatpersoner, underhållning inom musik och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även äga och förvalta värdepapper.

Idag är LAWONI AB av bolagstypen Aktiebolag.

LAWONI AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LAWONI AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och LAWONI AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-02-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LAWONI AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

LAWONI AB har 556486-8221 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.