Ullareds El AB

Hallands län

Information

Ullareds El AB är ett av många företag som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Ullareds El AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ullareds El AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Ullareds El AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1994-09-15. Men sedan 1998-01-01 så har Ullareds El AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Danska v. 2, 310 60, Ullared. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ullareds El AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-30055.

Falkenberg arbetar för att företag som Ullareds El AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ullareds El AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva elinstallationer samt handel med elartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ullareds El AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svensson, Bernt Jan Anders -Svensson, Bo Jan Håkan -Svensson, Leif Sven Arne.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ullareds El AB och det är följande personer, Svensson, Leif Sven Arne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bernt Jan Anders som är född 1961 och har titeln Suppleant, Svensson, Bo Jan Håkan som är född 1958 och har titeln Suppleant, Diding, Stig Peter som är född 1942 och har titeln Revisor, Didings Affärsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ullareds El AB är 556492-0071.