Prästaliden i Falkenberg AB

Hallands län

Information

Prästaliden i Falkenberg AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Prästaliden i Falkenberg AB finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Prästaliden i Falkenberg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Prästaliden i Falkenberg AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Prästaliden i Falkenberg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hjortsbergs Gård, 311 97, Falkenberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Prästaliden i Falkenberg AB Privat, ej börsnoterat.

Prästaliden i Falkenberg AB har idag 556492-0147 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Prästaliden i Falkenberg AB

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt driva konsultverksamhet samt marknadsföring inom bygg- och handelsbranschen, bedriva medicinsk rådgivning och konsultation, juridisk rådgivning, läkarpraktik samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Prästaliden i Falkenberg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Kjell Roland Leif som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Per Mårten som är född 1966 och har titeln Suppleant, Diding, Stig Peter som är född 1942 och har titeln Revisor, Didings Affärsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .