Nyman & Schultz Rederiagenturen AB

Hallands län

Information

Nyman & Schultz Rederiagenturen AB är ett av många företag som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Nyman & Schultz Rederiagenturen AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nyman & Schultz Rederiagenturen AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1994-09-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Oskars v. 10, 439 33, Onsala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nyman & Schultz Rederiagenturen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0300-29228.

Falkenberg arbetar för att företag som Nyman & Schultz Rederiagenturen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nyman & Schultz Rederiagenturen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva linjeagenturverksamhet med klarering och transportförmedling och därmed förenlig verksamhet samt bedriva handel med värdepapper.

Firmatecknare för Nyman & Schultz Rederiagenturen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Ola Gunder -Naezer, Hermanus Hendrik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nyman & Schultz Rederiagenturen AB och det är följande personer, Johansson, Ola Gunder som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Naezer, Hermanus Hendrik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gunilla Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Naezer, Siv Ellen Elisabet som är född 1944 och har titeln Suppleant, Petersson, Ulf Sebastian som är född 1952 och har titeln Revisor, Larsson Lysér, Nils Conny som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant.KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nyman & Schultz Rederiagenturen AB är 556492-9122.