Studio Lynga Ljud & Bild Aktiebolag

Hallands län

Information

556494-4865 är organisationsnummer för företaget Studio Lynga Ljud & Bild Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Studio Lynga Ljud & Bild Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som Studio Lynga Ljud & Bild Aktiebolag finns i.

Studio Lynga Ljud & Bild Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-09-28 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Studio Lynga Ljud & Bild Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Studio Lynga Ljud & Bild Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Studio Lynga Ljud & Bild Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Studio Lynga Ljud & Bild Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0346-94352 eller genom brev på följande adress:
Lynga Mikkeles, 311 98, Glommen

Bolaget skall bedriva bildproduktion, layout, inspelning och redigering av ljud och reklam, försäljning av musik och studioutrustning, galleriverksamhet, förläggarverksamhet, skivbolag samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Studio Lynga Ljud & Bild Aktiebolag och det är Hillerström, Lars som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hillerström Bengtsson, Gunnel Irene som är född 1955 och har titeln Suppleant, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor,