Boys 2 Men i Falkenberg Aktiebolag

Hallands län

Information

Boys 2 Men i Falkenberg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Boys 2 Men i Falkenberg Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Boys 2 Men i Falkenberg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Boys 2 Men i Falkenberg Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1994-10-03. Men sedan 1994-01-01 så har Boys 2 Men i Falkenberg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 32, 311 31, Falkenberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Boys 2 Men i Falkenberg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-59131.

Falkenberg arbetar för att företag som Boys 2 Men i Falkenberg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Boys 2 Men i Falkenberg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av kläder med tillbehör, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Boys 2 Men i Falkenberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Forssell, Jan Henrik -Forssell, Ture Jan-Ove.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Boys 2 Men i Falkenberg Aktiebolag och det är följande personer, Forssell, Jan Henrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Forssell, Ture Jan-Ove som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Forssell Turnbull, Sara Gunnel M som är född 1943 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, Hall, Jörgen Lennart som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.Hall Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Boys 2 Men i Falkenberg Aktiebolag är 556495-4500.