Mellersta Skånes Fastighets Aktiebolag

Hallands län

Information

556499-9570 är organisationsnummer för verksamheten Mellersta Skånes Fastighets Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mellersta Skånes Fastighets Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som Mellersta Skånes Fastighets Aktiebolag finns i.

Mellersta Skånes Fastighets Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-12-01 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-01-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mellersta Skånes Fastighets Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mellersta Skånes Fastighets Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mellersta Skånes Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mellersta Skånes Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0346-14430 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bestå i att äga, förvalta och utveckla fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mellersta Skånes Fastighets Aktiebolag och det är Adde, Göran Axel Gustaf som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sibelius, Bernt Gustav Arvid som är född 1937 och har titeln Suppleant, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor,