Arvidstorps Förvaltning Aktiebolag

Hallands län

Information

Arvidstorps Förvaltning Aktiebolag är en verksamhet som finns i Falkenberg. I Arvidstorps Förvaltning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Torsten Kenneth som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Arvidstorps Förvaltning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Arvidstorps Förvaltning Aktiebolag på telefon 0346-13910.

Bolaget skall äga och förvalta lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Arvidstorps Förvaltning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Arvidstorps Förvaltning Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Arvidstorps Förvaltning Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Arvidstorps Förvaltning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Arvidstorps Förvaltning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Arvidstorps Förvaltning Aktiebolag har 556500-7506 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.