EXOPET Aktiebolag

Hallands län

Information

EXOPET Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där EXOPET Aktiebolag finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. EXOPET Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket EXOPET Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. EXOPET Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till EXOPET Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyg. 37, 311 31, Falkenberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0346-59359.

Falkenberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är EXOPET Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

EXOPET Aktiebolag har idag 556501-1573 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för EXOPET Aktiebolag

Bolaget skall bedriva uppfödning av husdjur och pälsdjur, handel med husdjur och husdjurstillbehör, utföra konsultationer inom husdjurs- och zoobranschen samt bedriva förlagsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

I EXOPET Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Säfström, Arne Tommy som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Tomas som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Carl Henrik som är född 1965 och har titeln Revisor, Andersson, Kurt Axel som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .