Activ Inredning i Halmstad Aktiebolag (Em Halmstad)

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva möbelhandel, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Activ Inredning i Halmstad Aktiebolag (Em Halmstad) vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Activ Inredning i Halmstad Aktiebolag (Em Halmstad) en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1995-03-08 så skapades Activ Inredning i Halmstad Aktiebolag (Em Halmstad) och verksamheten är har F-skattsedel Activ Inredning i Halmstad Aktiebolag (Em Halmstad) har haft det sedan 1996-01-01.

Activ Inredning i Halmstad Aktiebolag (Em Halmstad) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556504-5977 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Falkenberg.

Just nu är Activ Inredning i Halmstad Aktiebolag (Em Halmstad) Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Activ Inredning i Halmstad Aktiebolag (Em Halmstad) så går det att nå dem via telefon på 035-100040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Anderbjuv, Pia Susanne -Bjuvling, Jarl Anders -Kristiansson, Lena Marianne

Följande personer är på något sätt aktiva inom Activ Inredning i Halmstad Aktiebolag (Em Halmstad) är Bjuvling, Jarl Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Anderbjuv, Pia Susanne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristiansson, Lena Marianne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor.