Execubic AB

Hallands län

Information

Execubic AB är ett av många bolag som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Execubic AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Execubic AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Execubic AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1995-03-03. Men sedan 1998-01-01 så har Execubic AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Pl 1372A, 310 50, Slöinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Execubic AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-43843.

Falkenberg arbetar för att bolag som Execubic AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Execubic AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva modellbygge, forskningsinformation, utställningsproduktion, illustration, skriftställan samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Execubic AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Execubic AB och det är följande personer, Sikö Helin, Mary Anna Charlotte som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Thornberg, Eva Karin som är född 1946 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Execubic AB är 556507-5230.