SEQ-roll AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av kompetens inom rullformningsteknologin, kvalitetssystemsuppbyggnad inom ramen för ISO 9000, bedriva värdepappershandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SEQ-roll AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är SEQ-roll AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1995-04-08 så skapades SEQ-roll AB och verksamheten är har F-skattsedel SEQ-roll AB har haft det sedan 1996-01-01.

SEQ-roll AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556512-1661 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Falkenberg.

Just nu är SEQ-roll AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med SEQ-roll AB så går det att nå dem via telefon på 0346-713810 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom SEQ-roll AB är Nilsson, Bo Inge Tommy som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Inge Ragnvald som är född 1938 och har titeln Suppleant, Larsson, Linda Viktoria som är född 1976 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .