Sojanida Trading AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Sojanida Trading AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sojanida Trading AB är ett av dem. Statusen för Sojanida Trading AB är att Bolaget är aktivt.

Sojanida Trading AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-20. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sojanida Trading AB ska trivas.

Sojanida Trading AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Förmålet för bolagets verksamhet är inköp, försäljning och konsultverksamhet avseende kosttillskott samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sojanida Trading AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Sojanida Trading AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Sojanida Trading AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-80080.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sojanida Trading AB är Håkansson, Kjell Jerker som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Håkansson, Kjell Jerker som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Håkansson, Gertrud Kristina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Håkansson, Daniel Jörgen som är född 1978 och har titeln Delgivningsbar person, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Sojanida Trading AB har 556521-6735 som sitt organisationsnummer.